Dainavos žodis

Konservatorių Alytaus skyriaus vairas – 25-erių tarybos nariui Povilui Labukui

P. Labukas išrinktas 4 metų kadencijai.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos (TS-LKD) Alytaus skyriaus susirinkime buvo renkamas naujas skyriaus pirmininkas bei jo pavaduotojai. Dėl skyriaus pirmininko posto varžėsi du kandidatai: pastaruosius trejus metus šias pareigas ėjęs Povilas Labukas ir buvęs ilgametis skyriaus vadovas Dobilas Kurtinaitis. Sėkmė ir vėl nusišypsojo 25-erių Povilui Labukui.
Alytaus miesto tarybos nariui P. Labukui TS-LKD Alytaus skyrius ir vėl patikėjo skyriaus partijos pirmininko pareigas. „Tai man labai didelis įvertinimas ir atsakomybė. Galima sakyti, kad išrenkamas jau trečią kartą. Nes pirmą kartą dvejiems metams, po to vėl išrinktas, tačiau, pagal mūsų nuostatus, kadencija baigiasi po savivaldos rinkimų. Taigi, ačiū pasitikėjusiais manimi“, – sakė P. Labukas.
Balsavimo rezultatai nepaliko vietos dvejonėms – dabartinis skyriaus pirmininkas laimėjo aiškia balsų persvara. Už 25 metų P. Labuką balsavo 77, už 61-erių D. Kurtinaitį – 29 skyriaus nariai.
„Manau, tarp mūsų buvo objektyvi kova, buvome gana etiški“, – sakė pašnekovas.
25-erių skyriaus pirmininku P. Labukas išrinktas ketverių metų kadencijai. Alytaus miesto skyriuje yra apie 300 narių. Jis neslepia, kad dėl visuomeninių pareigų kartais tenka aukoti laisvalaikį su artimaisiais. „Esu dėkingas artimiems žmonėms, kurie supranta mano visuomenines pareigas, ką man tai reiškia. Džiaugiuosi, kad turiu palaikymą iš jų“, – sakė P. Labukas.
Skyriaus pirmininku išrinktas politikas yra Alytaus miesto savivaldybės tarybos narys. Tikėtina, kad jis gali būti konservatorių kandidatas į Seimą vienmandatėje apygardoje.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: