Dainavos žodis

6 veido masažo privalumai, kuriais privalu pasinaudoti

Jei jūs jau kurį laiką nesėkmingai ieškote originalios dovanu idejos moterims, veido manksta ir veido masažai gali būti bene geriausias sprendimas, kurį pelnytai įvertins kiekviena dailiosios lyties atstovė! Ir net jei jūs vis dar nesate dėl to tikri, šie 6 veido masažo privalumai akimirksniu pakeis jūsų požiūrį ir padės suprasti, kodėl tokia dovana jūsų antrąją pusę privers skraidyti padebesiais.

Priežastys, kodėl verta pasinaudoti veido masažu

Kad ir kaip puikiai bei kruopščiai mes prižiūrėtume savo veido odą, naudojant pačias kokybiškiausias ir geriausiai mūsų veido odos tipą atitinkančias grožio priežiūros priemones, niekas negali atstoti ar pakeisti profesionalaus veido masažo.

Sumažina įtampą

Kuomet veido raumenys būna įsitempę, padidėja veido odos raukšlių formavimosi tikimybė. Būtent dėl šios priežasties veido masažu vertėtų pasinaudoti reguliariai – ir tai visiškai nepriklauso nuo moters amžiaus. Tuo tarpu laikas, kuris turi būti skiriamas veido masažui, labai tiesiogiai priklauso ir nuo veido odos tipo. Pavyzdžiui, riebiai odai, kuri yra paveikta aknės, optimaliausia apsiriboti iki 10 minučių trunkančiu veido masažu. Jei odos tipas yra normalus arba oda yra sausa, reikėtų orientuotis į 20 min. trukmės masažą.

Nors veido masažą galima atlikti ir namų sąlygomis (savo pačių rankomis), vis dėlto veido masažo technikas sudaro daugybė įvairių veiksmų ir judesių, kuriuos geriausiai išmano ir yra puikiai įvaldę profesionalūs masažuotojai.

Pagerina kraujotaką

Lygiai taip pat kaip mūsų nugarai ar pečiams, taip ir veido raumenims reikia pagerinti kraujotaką. Veido masažo metu yra pagerinama kraujotaka, tokiu būdu į veido sritį veiksmingiau pernešant deguonį, vitaminus ir mineralus. Visa tai suteikia veido odai sveiką ir gražų rausvumą, padeda atsistatyti, atsigauti ir tikrąja to žodžio prasme – atjaunėti. Ne veltui veido masažai grožio srities specialistų ypatingai rekomenduojami brandžiai odai!

Natūraliai „pakelia“ veido odą

Reguliariai veido raumenis stimuliuojant profesionaliu veido masažu, padedama veiksmingiau į veido sritį patekti taip reikalingam deguoniui, o tai savo ruožtu tampa neįkainojama su senėjimu kovojančia veido odos priežiūros priemone. Kuo labiau pagerinama kraujotaka veido srityje, tuo labiau padidėja kolageno gamyba, o tai odai suteikia sveiką ir natūralų žvilgesį, ją pagyvinant ir atjauninant. Todėl jei norima natūraliu būdu „pakelti“ veido odą, veido masažas yra pats veiksmingiausias pasirinkimas.

Padeda geriau įsisavinti grožio priežiūros priemones

Reguliariai prižiūrėdamos savo veido odą, mes įprastai naudojame daug skirtingų veido odos priežiūros priemonių. Tačiau tikrai ne visuomet būname patenkintos sulaukiamais rezultatais. Tokiais atvejais dažnai imame kaltinti savo naudojamus produktus. Tačiau retai susimąstoma, kad tai gali būti nulemta prasto grožio priežiūros priemonių įsisavinimo – ne dėl jų kokybės, o dėl pačios veido odos būklės. Jei į veido odos priežiūros rutiną yra įtraukiami ir reguliarūs veido masažai, tuomet naudojamas grožio priežiūros priemones veido oda įsisavina veiksmingiau. O tai reiškia, kad pasiekiamas dvigubai geresnis rezultatas.

Šviesina ir lygina veido odą

Mūsų odą kasdien veikia daugybė neigiamų aplinkos veiksnių, nuo kurių apsisaugoti šiandien tampa labai sudėtinga. Nepaisant to, kokias grožio priežiūros priemones mes benaudotume, neigiami aplinkos veiksniai padaro savo. Dėl tokių priežasčių veido oda laikui bėgant gali tapti pilkšva, imti pleiskanoti ar net skeldėti. Reguliarūs veido masažai pagerina kraujotaką ir sugrąžina odai jos natūralią spalvą ir tinkamą tonusą. Oda tampa šviesesnė ir skaistesnė. Ji būna lygesnė ir elastingesnė. Todėl jei norite susigrąžinti tai, ką iš jūsų atėmė aplinkos tarša, vėjas, šaltis ir kiti neigiami mus supantys aplinkos veiksniai – veido masažas gali tapti jūsų gelbėtoju!

Atjaunina

Vieną ar du kartus per mėnesį atliekant veido masažą, galima pastebėti labai akivaizdžius teigiamus rezultatus. Kaip jau supratote, visi aukščiau minėti privalumai tiesiogiai prisideda prie veido odos atjauninimo, gražesnio odos spindesio ir sveikesnės veido odos. Todėl jei ilgą laiką bandoma kovoti su natūralaus senėjimo žymėmis (ar netgi priešlaikiniu odos senėjimu), pasitelkus veido masažus ir veido mankštas, visą odos senėjimo procesą galima labai veiksmingai sulėtinti ir pristabdyti. Todėl tai tampa priemone, kuri padeda mums be jokių plastinės chirurgijos intervencijų atjaunėti ir labiau pasitikėti savimi.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: