Dainavos žodis

Iš 5 aukšto iškritusi alytiškė užminė mįslę

Praėjusios savaitės trečiadienio vakarą Alytuje iš penkto aukšto iškrito moteris, po įvykio sulaikyti ir apklausti trys kartu su ja buvę neblaivūs vyrai. Vėliau vyrai išleisti.
Alytaus apskrities ligoninės direktoriaus pavaduotojas Dmitrij Kačiurin patvirtino, kad moters būklė kritiškai bloga, tad penktadienį ji išvežta į Kauno klinikas.
„Dainavos žodžiui“ pavyko pakalbinti trečiadienio vakarą su moterimi bendravusius vyrus.
Alytuje esančiame Putinų gatvės 60 daugiabutyje tą vakarą vyko alaus gurkšnojimas. Paaiškėjo, kad dviejų kambarių bute gyvena tėvas ir sūnus, o moteris su draugu užsuko tiesiog pavakaroti. Buto savininko sūnus sako gerai pažinojęs per langą iškritusią moterį. „Aš ją pažinojau gal 10 metų. Tragedija“, – sakė buto savininko sūnus.
Kitas vyras sako, jog sužinojęs apie tragediją tik užsuko pasmalsauti, mat moteris jo kaimynė. „Ji gyvena prie manęs. Puikiai ją pažįstu. Tiesa, kai išgeria alaus, pasitaiko, kad kelioms minutėms „atsijungia“. Jai epilepsija, tačiau ligos nesigydė. Greičiausiai atsidarė langą parūkyti ir „atsijungė“. O tada iškrito. Baisu“, – kalbėjo vyras.
Buto šeimininkas pasakoja, jog trečiadienio vakare pas juos užsuko sūnaus draugas su drauge. „Mes išgėrėm alaus. Kadangi kambariuose nerūkome, išėjom į virtuvę. Girdim, tik bum, bum. Kaip koks kamuolys atsitrenkė. Sumišom. Iškvietus policiją vyko apklausos, mane uždarė į areštinę. Šokas. Dirbu vairuotoju Varėnoje, net į darbą neišėjau dėl streso. Niekas jos nestūmė. Ji tikrai pati iškrito“, – kalbėjo vyriškis.
Pasikalbėti su per langą iškritusios moters sugyventiniu nepavyko – jis stresą malšino alumi.
Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: