Dainavos žodis

Nejaučiantys koronaviruso simptomų pasitikrinti nesiveržia ir turėdami galimybę

Mobiliajame koronaviruso patikros punkte Alytuje norinčiųjų pasitikrinti ažiotažo nebuvo.

Alytaus mieste išdalinta kone 400 skrajučių su specialiais kodais ir galimybe net ir nejaučiant simptomų pasitikrinti, ar nėra užsikrėtę koronavirusu. Vis tik galimybe pasinaudojo vos trečdalis.
Praėjusį ilgąjį savaitgalį mobiliajame Alytaus koronaviruso patikros punkte Pramonės gatvėje laukta didelio gyventojų antplūdžio, mat išdalinta bene 400 skrajučių, kuriose buvo specialūs kodai ir galimybė net ir nejaučiantiems koronaviruso simptomų pasitikrinti. Vis tik antplūdžio nesulaukta.
„Išdalinta 395 skrajutės, o pasitikrinti atvyko 128 gyventojai. Nežinia, kokios priežastys lėmė, kad gyventojai nesiveržė pasitikrinti. Gal ilgasis savaitgalis, gal kažkam buvo nepatogu atvykti į miesto Pramonės gatvę, gal geri orai ir kitos nuotaikos. Visgi atsargiai galiu pasidžiaugti, kad situacija dėl COVID-19 pas mus nebloga“, – kalbėjo mobiliojo koronaviruso patikros punkto koordinatorius Marius Jasaitis.
Alytuje, deja, mirė vienas garbaus amžiaus alytiškis, dėl koronaviruso gydęsis Santaros klinikose. Šiomis dienomis naujausi atvejai: Lazdijuose – 1 asmuo, grįžę iš užsienio, ir Alytaus rajone, Punioje, – 2 asmenys, vidinis atvejis.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: