Dainavos žodis

Iki metų galo – dvi naujos žiedinės sankryžos Alytuje

Alytuje pradėti Pulko, Gardino ir Rūtų gatvių žiedinės sankryžos įrengimo darbai. Darbai, planuojama, truks penkis mėnesius.
Dėl prasidėjusių darbų važiuojantiems ties Pulko–Gardino–Rūtų gatvių sankryža vairuotojams reikia būti atidiems, vadovautis pastatytais kelio ženklias.
Anot Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos Neringos Rinkevičiūtės, kol bus įrengiama žiedinė sankryža, darbų vietoje transporto priemonių eismas Pulko gatvėje bus apribotas, o Rūtų ir Gardino gatvėse – sustabdytas, tad vairuotojams teks keisti įprastus maršrutus.
Tiesa, čia pat veikiančios laidojimo, šarvojimo paslaugas teikiančios įmonės „Skausmo užuovėja“ veiklai trukdžių, tvirtinama, nebus. Esą su verslu viskas suderinta, paslaugos nenukentės.
„Derybos su verslu, būtent su „Skausmo užuovėja“, buvo didelės, įvertinome verslo teiktas pastabas. Lieka jiems įvažiavimas ir išvažiavimas į kairę pusę. Projektas parengtas taip, kad nebūtų trukdoma verslui teikti paslaugas. Nebent galimas kelio visiškas užtvėrimas vienai dienai, kai bus klojamas asfaltas pačiame žiede. Tačiau Saugaus eismo komisija išsprendusi ir transporto apvažiavimo maršrutus“, – patikino N. Rinkevičiūtė.
Bus įrengta ne tik Pulko-Gardino-Rūtų gatvių žiedinė sankryža, bet ir Ulonų-Pulko-Santaikos gatvių žiedinė sankryža. Abiejų „žiedų“ įrengimas kainuos 1 milijoną 388 tūkstančius eurų. Darbus atlieka Latvijos bendrovė „A. C. B.“

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: