Dainavos žodis

Ligoninės gatvėje ir vėl teikiamos ritualinės paslaugos

Ligoninės gatvėje sėkmingai veikę ritualinių paslaugų teikėjai atsinaujino ir tęsia veiklą. Daugybę metų ši įstaiga buvo pirmoji pagal populiarumą Alytuje, tad laikinai nevykdžius veiklos – gyventojai jos pasigedo. 
Ritualinių paslaugų įstaigos „Ramybė.lt“ vadovai sako išgirdę žmonių lūkesčius. Jau nuo birželio vidurio duris atvėrė dar dažais kvepiančios, tačiau iš ankstesnės patirties visiems gerai žinomos patalpos. „Džiaugiamės, kad gyventojai mums patiki savo rūpesčius. Savo ruožtu pagerinome sąlygas darbuotojams ir klientams, išlaikydami tas pačias žemiausias kainas. Sukaupta patirtis palengvina galimybes teikti profesionalias paslaugas“, – sako ritualinių paslaugų „Ramybė.lt“ vadovė.
Dėl geriausios kainos, taupant artimųjų kaštus, mirusieji šarvojami bendruomenių, bažnyčių salėse.
Taip pat vykdomos konsultacijos laidojimo organizavimo ir kremavimo klausimais. Čia platus karstų, drabužių, žvakių pasirinkimas, išskirtinės gėlių kompozicijos ir vainikai.
„Ramybė“ įsikūrusi greta Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės, šalia Alytaus morgo. „Ši vieta gyventojams labai patogi, jie ją žino dešimtmečius. Po artimojo netekties, susitvarkius  visus reikalingus dokumentus, vos už kelių žingsnių galima susiderinti ir reikiamas paslaugas pagarbiam atsisveikinimui su mirusiuoju. Kolektyvas brandus, profesionalus. Vos atnaujinę veiklą jau girdime atsiliepimus dėl kokybiškų, patikimų ir nebrangiai teikiamų paslaugų. Dzūkai savo artimuosius išlydi pagarbiai, besilaikydami visų ilgamečių tradicijų“, – sako „Ramybė.lt“ vadovė.
„Ramybė.lt“ ritualines paslaugas rasite adresu Ligoninės g. 12, Alytuje (šalia morgo).
Telefonas pasiteiravimui visą parą 8 675 77755; www.ramybe.lt.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: