Dainavos žodis

Per avariją netoli Alytaus nukentėjo keturi žmonės

Alius Mikelionis

Penktadienį Alytaus rajone susidūrus lengvajam automobiliui ir mikroautobusui, nukentėjo keturi žmonės. Vienas vyras gydomas reanimacijoje, dėl Alytaus rajono gyventojo gyvybės kovoja medikai.
Nelaimė kelyje Alytus–Daugai įvyko apie 17.30, kai lengvasis automobilis „Opel Vectra“, važiuodamas nuo Alytaus, suko į kairę Venciūnų link ir nepraleido tuo metu tiesiai važiavusio mikroautobuso „Mercedes- Benz“. Šis rėžėsi į lengvojo automobilio keleivio pusę ir nusviedė transporto priemonę į griovį, „Mercedes“ apvirto ant šono. Mikroautobusą vairavo 1990 metais gimęs kaunietis, juo važiavo dar 6 Baltarusijos piliečiai. Eismo nelaimės metu labiausiai nukentėjo „Opel Vectra“ keleivis (1984 m.). Jis atvežtas į Alytaus ligoninės Reanimacijos skyrių. Policijos turimais duomenimis, dėl vyro gyvybės kovoja Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės Reanimacijos skyriaus medikai. Alytaus rajono gyventojo dėl patirtų sužalojimų negalima transportuoti į kitą gydymo įstaigą.
Pirminiais duomenimis, vyro gyvybei gresia pavojus, bet dėl sunkių sužalojimų jo vežti į kitas gydymo įstaigas medikai negali. Į ligoninę pristatytas ir „Opel Vectra“ vairuotojas bei du mikroautobusu važiavę žmonės. Abu vairuotojai buvo blaivūs. Dėl ko įvyko eismo nelaimė, aiškinasi policijos tyrėjai. Dėl avarijos eismas Alytaus kryptimi buvo nukreiptas per Pirmąjį Alytų.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: