Dainavos žodis

„Vilniaus baldai” ieško 40 naujų darbuotojų: kandidatuok jau dabar

„Vilniaus baldai“ priims daugiau nei 40 darbuotojų.

Viena didžiausių baldų gamybos įmonių Lietuvoje „Vilniaus baldai” toliau didina pajėgumus ir šiuo metu ieško daugiau nei 40 darbuotojų. Į dalį šiuo metu laisvų pozicijų gali kandidatuoti ir neturintys patirties baldų gamybos srityje. Nauji darbuotojai kviečiami prisijungti prie abiejų bendrovės padalinių komandų: Vilniuje ir Trakų rajone.
„Darbą galime pasiūlyti tiek darbo patirties sukaupusiems specialistams, tiek srities naujokams. Patirties neturinčius, tačiau šioje srityje norinčius dirbti, kviečiame drąsiai kreiptis į mus ir pasikalbėti dėl darbo galimybių mūsų bendrovėje. Šiuo metu atviros daugiau nei 30 darbo pozicijų, kurias galima užimti be išankstinių žinių, o visko išmokti siūlome darbo vietoje iš kolegų“, – sako Sigita Šaltė, „Vilniaus baldų” personalo vadovė.

Didelis įrenginių darbininkų poreikis
Šiuo metu įmonė ieško net 30 įrenginių darbininkų. Šie darbuotojai yra atsakingi už kokybiškos produkcijos gaminimą ir atlieka darbus supjovimo, presavimo, gręžimo, apdailos ir pakavimo skyriuose. Pareigos reikalauja tokių asmeninių savybių, kaip atsakingumas, darbštumas bei noras mokytis ir tobulėti. Anot S. Šaltės, tapti įrenginių darbininku yra vienas iš būdų, kaip galima įsidarbinti baldų gamybos bendrovėje neturint patirties. Šios pareigybės atveria visas galimybes mokytis iš didelę patirtį sukaupusių kolegų ir įgauti naujų įgūdžių.
Įmonėje gausu darbuotojų, kuriems įrenginių darbininko pareigos yra pačios artimiausios ir kai kurie iš jų šiose pareigose skaičiuoja netgi dešimtmečius. Šis darbas yra itin tinkamas žmonėms, kurie mėgsta stabilumą ir vertina pastovias ir iš anksto suplanuotas užduotis. Visgi, jeigu darbuotojas siekia tolimesnės karjeros baldų gamyboje, įrenginių darbininko pareigos gali būti puiki jos pradžia.

Didina įrenginių operatorių komandą
Dar viena įmonėje naujiems darbuotojams atvira pozicija šiuo metu yra įrenginių operatoriai. Kadangi „Vilniaus baldų” gamyklose yra diegiami modernūs automatizacijos, robotizacijos ir technologiniai sprendimai, įmonėje sukuriama vis daugiau aukštos kvalifikacijos darbo vietų ir šių darbuotojų poreikis nuolat auga. Įrenginių operatoriai yra atsakingi už įrenginių valdymą ir priežiūrą, dirba su modernia „Schelling“, „Homag“, „Burkle“, „Wekke“ ir kita technika. Norintieji užimti šias pareigas turėtų gebėti skaityti brėžinius, turėti darbo kompiuteriu įgūdžius, būti atsakingi bei norintys tobulėti. Darbo patirtis su gamyboje naudojamais įrenginiais yra didelis privalumas, tačiau tapti įrenginių operatoriais gali ir jos neturintys asmenys.
Neturintys patirties įrenginių valdyme, tačiau norintys tapti šios srities specialistais, gali dalyvauti „Operatorių akademijoje”, kurios tikslas yra parengti savarankiškus įrenginių operatorius. Pirmiausia, akademijos dalyviai tampa operatoriais-mokiniais ir padedami specialiai parengtų srities profesionalų mokosi apie gamykloje naudojamų įrenginių specifiką ir valdymą bei gerina praktinius įgūdžius. Sėkmingai baigę „Operatorių akademiją” darbuotojai tampa savarankiškais įrenginių operatoriais.

Nuo transporto į darbą iki renginių ir pramogų
„Vilniaus baldų” padaliniuose dirba ne tik Vilniaus ir Trakų rajono gyventojai, bet ir specialistai iš aplinkinių miestų ir miestelių. Bendrovė rūpinasi, kad kuo daugiau kolegų darbą galėtų pasiekti patogiai ir greitai. Šiuo metu į fabriką Guopstų kaime (Trakų raj.) galima atvykti ir iš Eišiškių, Daugų, Varėnos, Senosios Varėnos, Vazgirdonių, Puodžių, Trakų, Trakų rajono bei bendrovės gamyklos Vilniuje. Į padalinį Vilniuje organizuojamas transportas iš Trakų rajono, Trakų, Lentvario, Varėnos, Senosios Varėnos, Matuizų, Valkininkų, Širvintų ir Musninkų.
Maršrutų kiekis yra nuolat didinamas atsižvelgiant į tai, kokiose vietovėse gyvenantys žmonės kreipiasi dėl darbo. Taigi, kandidatuoti gali visi norintys asmenys, net jeigu jų gyvenamoji vieta kol kas nėra įtraukta į bendrovės maršrutų žemėlapį.
Komanda yra viena iš pagrindinių įmonės vertybių, todėl rūpestis darbuotojų gerove yra nuolatinė ir įprasta praktika. „Vilniaus baldų” darbuotojams ne karantino metu yra organizuojami įvairūs renginiai ir pramogos, suteikiamos puikios galimybės mokytis ir tobulėti, rengiamos sveikatinimo programos, darbuotojai yra apdrausti nuo nelaimingų atsitikimų darbo metu ir po jo, naujajame fabrike veikiančioje Maisto galerijoje dalinai kompensuojami dienos pietūs bei galioja kitos, papildomos naudos. Maloni darbo atmosfera yra viena iš priežasčių, kodėl darbuotojai yra lojalūs bendrovei. Šiuo metu įmonėje dirba 780 darbuotojų, 336 iš jų įmonės dalimi yra virš 5 metų, o 231 – virš 10 metų ir daugiau.

Darbo ir karjeros galimybės „Vilniaus balduose“

ŠIUO METU IEŠKOME:
– Įrenginių darbininkų
– Įrenginių operatorių
– Įrenginių operatorių-mokinių
– Gamybos įrenginių priežiūros technikų-šaltkalvių
– Elektrikų-automatikų
– Automobilinio krautuvo vairuotojų
– Pamainos vadovų
– Sandėlio apskaitininkų
– Gamybos komandos lyderių
– Kokybės kontrolierių

JUMS SIŪLOME:
– Kiekvieną mėnesį mokamą kintamą priedą prie bazinio atlyginimo
– Galimybę į darbą ir atgal vykti bendrovės užsakytais autobusais
– Dalinai kompensuojamą maitinimą Trakų rajone esančiame padalinyje
– Užkandžių dienas
– Draudimą nuo nelaimingų atsitikimų ir įvairias sveikatinimo programas
– Galimybes mokytis, tobulėti ir siekti karjeros

Daugiau informacijos rasite adresu www.vilniausbaldai.lt/karjera

Susidomėjusius kviečiame rašyti el. paštu: darbas@vilniausbaldai.lt arba skambinti telefonu +370 687 55955.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: