Dainavos žodis

Danielius.net 4×4 krepšinio taurės laimėtoja – Miroslavo komanda!

Šis turnyras rengiamas siekiant suvienyti pajėgiausius Alytaus rajono krepšininkus bei kiekvieną kartą taip gausiai susirinkus kovoti iki pat paskutinio prakaito lašo.

Dauguose pasibaigė Danielius.net 4×4 krepšinio pereinamosios taurės (medinio kamuolio, autorius Artūras Zienka) turnyras. Finaliniame 6 komandų etape netrūko sportinio azarto ir emocijų, kaip ir dera rimtoms varžyboms, techninių pražangų ir protrūkio paskutinėmis sekundėmis įmetus lemiamus metimus! Po 15 sužaistų varžybų trims komandoms surinkus po lygiai pergalių, prizinės vietos paaiškėjo suskaičiavus jų tarpusavio įmestų ir praleistų taškų santykį. Tai lėmė, kad taurę laimėjo Miroslavo komanda! Antroje vietoje liko Alovė, trečioje Butrimonys. Sveikiname!
Prizininkai buvo apdovanoti dovanėlėmis, o simniškis teatro mokytojas Arūnas Narauskas Teatro dienos proga sportininkams iškepė 4 dideles picas.
Šis turnyras rengiamas siekiant suvienyti pajėgiausius Alytaus rajono krepšininkus bei kiekvieną kartą taip gausiai susirinkus kovoti iki pat paskutinio prakaito lašo, taip pajaučiant tikrą sporto šventę, neįdedant į ją daug finansinių išteklių ir didelių projektų rašymo.
Už suteiktą puikią sporto bazę dėkojame Alytaus r. savivaldybės administracijai ir Daugų Vlado Mirono gimnazijos direktoriui Almantui Jakimavičiui. Turnyro organizatoriai – Alytaus r. savivaldybės tarybos nariai Jūratė Overaitytė ir aš, Danielius Jakubavičius. Iki susitikimo gegužės mėnesį.
Danielius Jakubavičius

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: