Dainavos žodis

Indrė ir Deimantas Paviloniai augalus prižiūri muzikos ritmu

I. Pavilonienė už idėją turėti darbą namuose dėkinga savo vyrui Deimantui.

Prieš dvejus metus į Poteronių kaimą Alovės seniūnijoje, šalia kelio Alytus- Daugai, atsikraustė gyventi Indrė ir Deimantas Paviloniai. Sutuoktiniai, auginantys tris vaikus, čia turėjo išskirtinį tikslą – įkurti augalininkystės ūkį. Ir jiems tai puikiai pavyko. Važiuojantys į Daugus dešinėje pusėje mato ištaigingą kavinę „Alovės karčiama“, o priešais ją kairėje kelio pusėje – puikią Pavilonių sodybą su 500 kv. metrų moderniausiu šiltnamiu.
Viso šito verslo plėtotoja – Indrė, pagal profesiją sociologė. Jokių augalininkystės mokslų nebaigusi, visų gudrybių išmokusi „per save“. Didžiausias mokytojas buvo žingeidumas, juodas darbas ir patarėjas Vladimiras Karpavičius iš Kauno rajono. O šiandienos moters nepakeičiami pagalbininkai – vaikai ir, žinoma, vyras Deimantas, saksofonininkas magistras, baigęs Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, grojantis viename iš profesionalių orkestrų.
I. Pavilonienė už idėją turėti darbą namuose dėkinga savo vyrui. Ir nors ji dirba daug daugiau nei dirbtų valdiškame darbe, tačiau jai čia, savo moderniame šiltnamyje, nepalyginamai didesnė sielos ir kūno atgaiva. O gyvenant šalia šaunios kavinės, ten skambanti gyva muzika tiek šeimai, tiek gėlytėms – nuostabus derinys!
Indrės įkurtas „Mažasis sodo centras“ su vienmetėmis ir daugiametėmis gėlėmis bei daržovių daigais jau atidarytas, kaip pati moteris sako: „Per darbų virtinę kažkaip planuotam oficialiam atidarymui ir nebuvo laiko. Tačiau šia proga visą balandžio mėnesį (be išeiginių dienų) atvykusiems klientams pardavinėsime našlaites su nemaža nuolaida!“. Indrės tel. pasiteiravimui: 8 605 42532.
Linkime sėkmės ir ateityje išplėtojus verslą tapti „Didžiuoju sodo centru“!

Danielius Jakubavičius

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: