Dainavos žodis

Nepralaužę „Sūduvos“ gynybos dainaviečiai patyrė pralaimėjimą

DFK „Dainava“ šeštame „Optibet A lygos“ ture turėjo pripažinti Marijampolės „Sūduvos“ pranašumą rezultatu 2:0.

Pirmo kėlinio pirmoje pusėje abiejų komandų vartininkai buvo priversti gelbėti savo komandos vartus. Dar vieną galimybę pelnyti pirmą įvartį turėjo dainavietis Peter Ademo, bet jo smūgis po pakelto kampinio buvo netikslus.

20 minutę nors V. Šarkauskas atmušė varžovų pirmą smūgį, bet Aivars Emsis baudos aikštelėje pirmas suskubo prie atšokusio kamuolio ir išvedė Marijampolės „Sūduvą“ į priekį. Pirmas kėlinys baigėsi pirmaujant šeimininkams rezultatu 1:0.

Antrame kėlinyje „Dainava“ kilo į šturmą. Artem Radčenko komandos draugams siuntė kamuolius į varžovų baudos aikštelę. Deja, bet siųstų kamuolių nukreipti į vartus alytiškiams nepavyko.

66 minutę puikią progą išlyginti rezultatą turėjo Aaron Olugbogi, bet „Sūduvos“ vartininkas Giedrius Zenkevičius išlaikė savo vartus „sausus“.

Po šešių turų „Dainava“ savo sąskaitoje turi 8 taškus ir tarp dešimties komandų užima šeštą vietą. Artimiausias rungtynes Alytaus komanda žais jau šeštadienį, balandžio 8 dieną, 17 val. Marijampolės futbolo arenos manieže, kur susitiks su Šiaulių „Šiaulių“ komanda.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: