Dainavos žodis

Alytaus rajono merės patarėjos pareigas užims Agnė Mankevičiūtė

Prie Alytaus rajono merės Rasos Vitkauskienės komandos jungiasi strateginės komunikacijos ir viešųjų ryšių profesionalė Agnė Mankevičiūtė. Iki šiol ji beveik 4 metus rūpinosi Alytaus miesto mero Nerijaus Cesiulio komunikacija, 7 metus dirbo TV3 televizijos žinių žurnaliste.

„Man reikėjo žmogaus, kuriuo galėčiau pasitikėti – atsakingo, darbštaus, išsilavinusio. Agnės darbo etika ir rezultatai kalba patys už save. Ką jau kalbėti apie asmenines savybes. Todėl be galo džiaugiuosi tokiu pastiprinimu ir noru prisidėti prie komandos tikslų, kartu kurti pasididžiavimo vertą Alytaus rajoną“, – sakė merė R. Vitkauskienė.

A. Mankevičiūtė merei patarinės strateginės komunikacijos ir viešųjų ryšių klausimais, bus atsakinga už ryšius su žiniasklaida ir visuomene. Mero patarėja yra asmeninio politinio pasitikėjimo valstybės tarnautoja. Darbą Alytaus rajono savivaldybėje pradeda balandžio 28-ąją.

„Sprendimas nebuvo lengvas, tačiau merė papirko savo nuoširdumu, nesuvaidintu kuklumu ir ambicijomis. Dabar mintis koncentruoju į tai, kiek daug visko laukia, praktiškai viską reikia pradėti nuo balto lapo. Man rūpi ne tik merės, kaip rajono lyderės, komunikacija, bet ir savivaldybės, kaip institucijos. Dauguma miestų ir rajonų savivaldybių turi savo vizualinį identitetą, čia to nėra. Nėra sistemos, vientisumo. Svarbi ne tik išorinė, bet ir vidinė komunikacija. Tokie dalykai nevyksta greitai, bet jeigu pavyks pasiekti bent dalį – bus didelis žingsnis į priekį“, – apie būsimus darbus pasakojo mero patarėja A. Mankevičiūtė.

A. Mankevičiūtė Vilniaus universitete Komunikacijos fakultete įgijo žurnalistikos bakalauro laipsnį. Vėliau Vilniaus universitete Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute studijavo politiką ir medijas, apsigynė magistro diplomą. Kaip specialistė, Agnė įvertinta Lietuvos ir tarptautiniuose komunikacijos apdovanojimuose. A. Mankevičiūtė turi tris vaikus: Taurą, Jonę ir Ūlą.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: