Dainavos žodis

Janinos Buzūnaitės-Žukaitienės parodos „Spalvų ir minčių akordai“ atidarymas

Pasitinkant Motinos dienos savaitgalį, kviečiame Jus dalyvauti išskirtiniame parodos atidaryme. Gegužės 5 d. 17 val. Alytaus kultūros centre vyks Janinos Buzūnaitės-Žukaitienės parodos „Spalvų ir minčių akordai“ atidarymas.

Janina Buzūnaitė-Žukaitienė kilusi iš Dzūkijos ir čia toliau klestinti savo kūryboje. Papuošalų kūrėja, rašytoja, tapytoja – visapusiška menininkė. Šiandien Janina yra moteris, kuri skuba patirti gyvenimą plačiai. Jos tapybos darbai buvo eksponuoti daugybėje personalinių parodų įvairiuose Lietuvos miestuose, niekur tapyti nesimokiusi moteris net tapo Kanados menininkų federacijos nare. Iki šiol Janina yra surengusi daugiau nei trisdešimt personalinių savo tapybos parodų. Kūrėjos poezijai būdinga subtilumas, ji dvelkia moteriškumu, lyrika.

Pasak jos, dažniausiai įkvėpimo šaltiniais tampa gamta, jausmai, asmeninio ir visuomeninio gyvenimo aktualijos bei kasdieniai pokalbiai.

Parodos atidaryme atversime ir naujai išleistos knygos „Pasivaikščiojimai draugo paveikslu“ puslapius. Muzikos garsais mėgautis kvies Loreta Zabalujeva ir Nerijus Čekavičius, na, o svajingu poezijos skaitymu žavės Alfonsas Mekionis.

Kai gamta keri žiedais, mes kviečiame auginti žiedus ir savo viduje.

Renginys nemokamas

* Renginyje bus fotografuojama ir (ar) filmuojama, todėl informuojame, kad Jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ir (ar) vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ir (ar) vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ir (ar) žiniasklaidos priemonėse.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: