Dainavos žodis

Simno komunalininko“ sąskaitų apmokėjimas – vos keliais paspaudimais

Gyventojams apmokėti Alytaus rajono savivaldybės įmonės „Simno komunalininkas“ sąskaitas bus lengviau ir paprasčiau. Nuo gruodžio jos bus siunčiamos el. paštu arba SMS žinutėmis. Neturintiems galimybių gauti šią informaciją skaitmeniniu formatu, bus išdalintos kortelės su kodais, kurie leis identifikuoti mokėtoją, mokėjimo sumą ir visose mokesčių surinkimo vietose patogiai ir greitai apmokėti sąskaitas.

Tikslas – tvarumas ir taupumas

„Popierinių sąskaitų išdalijimui sueikvojame daug finansinių ir žmogiškųjų išteklių. Smarkiai pabrangus pašto paslaugų įkainiams, daugiau nei pusketvirto tūkstančio sąskaitų išvežiodavo mūsų įmonės darbuotojai, kuriems tuo metu tekdavo atsitraukti nuo kitų darbų. Taip pat norime atsakingai vartoti išteklius, sunaudojant mažiau popieriaus, sąskaitoms spausdinti reikiamų dažų, spausdintuvų veikimui reikalingos elektros, išvežioti sąskaitas naudojamų automobilių kuro. Visa tai mūsų įmonei per mėnesį papildomai atsieina po keletą šimtų eurų“, – sako „Simno komunalininko“ direktoriaus pareigas laikinai einantis Ernestas Šimanskas.

Sprendimai – ir vyresniems

Į elektroninius paštus sąskaitas gavę gyventojai su laišku gaus ir interaktyvią nuorodą, kurią paspaudus, atsiras nukreipimas į el. bankininkystę. Taip apmokėti sąskaitas bus galima vos keliais mygtukų paspaudimais.

Kaip tik dėl tokio patogesnio sąskaitų apmokėjimo būdo gyventojų prašoma patikslinti savo kontaktinius duomenis – mobilaus telefono numerį, el. pašto adresą, į kuriuos bus siunčiamos sąskaitos.

Apie kompiuteriais, kitais išmaniaisiais įrenginiais nesinaudojančius vyresnio amžiaus gyventojus taip pat pagalvota – pastarieji bus aprūpinti daugkartinėmis laminuotomis kortelėmis su abonentų barkodais. Jų pagalba visose mokesčių surinkimo vietose bus galima sumokėti mokesčius, sužinoti mokėtinas sumas.

Dėl šių kortelių poreikio galima kreiptis telefonais +370 616 52889 arba 8 315 607 58.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: