Dainavos žodis

Atsinaujinome. Kas toliau?

Savaitraštis „Dainavos žodis“ – tai UAB „Dzūkų žinios“ produktas, kurio leidyba kompanija rūpinasi. Laikraštis skirtas Alytaus apskričiai, todėl šio regiono naujienos mūsų prioritetas. Taigi, todėl su jumis dalijamės patirtimis, esame kartu.

Tai neišvengiama – būdami šalia vieni kitų esame reikalingi, jaučiamės svarbūs, juntame atsakomybę. Popierinė žiniasklaida, nors ir kaip daugelis leidybos formų, išgyvena ne pačius lengviausius metus, norime likti šalia jūsų tokiu pačiu tradiciniu būdu. Laikraštinė leidyba mums yra tapusi didele vertybe.

Tačiau nematome priešybės tarp spausdinto leidinio ir interneto žiniasklaidos. Investicijos į išmaniąsias technologijas parodo, kad norime būti pasiekiami skaitantiems įvairiai. Norime, kad žinios apie mūsų regiono naujienas pasiektų net ir tuos, kurie užsienyje ar tik kitame regione. Žinoma, norime tobulėti ir patys, būtent todėl atsinaujinome.

Naujienų portalas www.dainavoszodis.lt dabar patogesnis jums, malonesnis akiai, šiuolaikiškesnis. Tačiau naujienos – tokios pačios reikalingos ir aktualios. Labai norėtume išgirsti, kaip vertinate mūsų veiklą – ką darome gerai, kur galime pasitempti. Žengę vieną žingsnį, norime tinkamai judėti ir toliau. Su jūsų palaikymu.

„Dainavos žodžio“ redakcija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: