Dainavos žodis

Kriminalinės policijos pareigūnams – padėkos ir linkėjimai būti saugiais

Šiandien minint Kriminalinės policijos dieną, Alytaus rajono savivaldybės vadovai už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą, gerus darbo rezultatus sėkmingai tiriant bei atskleidžiant sunkius, rezonansinius nusikaltimus Alytaus rajone pasveikino ir pagerbė pareigūnus ir keturiems jų įteikė Alytaus rajono savivaldybės merės Rasos Vitkauskienės padėkas.

Šiai progai skirtame Alytaus apskrities vyriausiame policijos komisariate vykusiame renginyje dalyvavo Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktorius Vytas Arbačiauskas.

„Jūsų atsidavimas tarnybai, budrumas kiekvieną dieną susiduriant su neišvengiama rizika, kovojant su organizuotu nusikalstamumu, narpliojant, atskleidžiant ir net užkertant kelią tolesniems nusikaltimams – visa tai dėl ko šiandien pasitikime Jumis. Linkiu, kad tas pasitikėjimas stiprėtų ir būkite saugūs patys, nes kai saugūs esate Jūs, saugūs galime jaustis ir mes visi“, – sakė V. Arbačiauskas, keturiems Kriminalinės policijos pareigūnams įteikęs merės padėkas bei simbolines dovanas.

Profesinės šventės proga pareigūnus sveikino jų vadovai – Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pavaduotojai Raimundas Jaciunskas ir Virginijus Jaruševičius, kriminalinės policijos veteranai, buvęs Generalinis policijos komisaras Vytautas Grigaravičius, Alytaus policijos kapelionas Artūras Vaškevičius. Pareigūnams linkėta Tėvynei ir žmogui tarnauti išdidžiai, atsidavusiai ir su meile, būti susitelkusiais, ryžtingais.

Buvo pasidžiaugta tarnybos rezultatais, kurie žinomi visos šalies mastu, paliesta ir reformos tema, nes būtent tokiomis nuotaikomis šiuo metu gyvena visa policijos sistema.

„Labai daug nuveikta per metus, tad norisi tuo pasidžiaugti. Buvo išaiškinti nužudymai Druskininkuose, pinigų grobstymai, plėšimai, vagystės, dideli organizuoti nusikaltimai, kai buvo sulaikyti platinę ir iki šiol didžiausiu labai retos narkotinės medžiagos kiekiu – virš 100 kilogramų – disponavę asmenys. Gyvenam nelengvu laikotarpiu. Ir tikrai tai ne paskutinė Kriminalinės policijos diena čia, šioje organizacijoje. Kriminalinė policija niekur nedings. Nuolat keičiamės ir esame jau ne ta kriminalinė policija, kuri dirbdavo tik už uždarų durų, esame didelės sistemos dalimi ir dirbame kartu surėmę pečius“, – kalbėjo V. Jaruševičius.

Po oficialios pareigūnų pagerbimo ir apdovanojimų ceremonijos visų laukė vaikų vokalinės studijos „Boružėlė“ koncertinis pasirodymas.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: