Dainavos žodis

ADVENTO IR KALĖDŲ KONKURSO „LELIUMOJ“ KONCERTAS

Adventas, arba leliumai, tai susikaupimo ir laukimo metas, kada šiluma užplūsta mūsų širdis. Baigiant sukti tradicinį metų ratą, kviečiame susitikti jaukiame koncerte-konkurse, kuriame vaikų lūpose skambės Kalėdų laikotarpio autentiškos giesmės ir dainos, sekami tautosakos kūriniai – pasakos, sakmės.

Kaip ir kiekvienais metais Alytaus kultūros centre vyks advento ir Kalėdų tautosakos konkursas „Leliumoj“. Gruodžio 5 d. 10 val. kviečiame ne tik palaikyti jaunuosius konkurso dalyvius, bet drauge pasinerti į kalėdinių dainų sąskambius, pasakojimus, drauge pajusti artėjančią Kalėdų dvasią. Renginys nemokamas. Laukiame visų, besidominčių tradicine kultūra ir norinčių advento laikotarpiu prisiminti autentiškas pasakas, giesmes ir dainas.

Dalyvių registracija jau prasidėjo. Kviečiame Dzūkijos regiono švietimo įstaigų auklėtinius nesnausti ir aktyviai pildyti dalyvių anketas. Dalyvių registracija vyksta iki lapkričio 18 d. Daugiau apie konkursą www.alytuskc.lt/naujienos/

RENGINYS NEMOKAMAS

Visuomenės informavimo tikslu Alytaus kultūros centro (Pramonės g. 1B, Alytus, tel. +370 601 18524, el. p. komunikacija@alytuskc.lt)  organizuojamo renginio metu bus fotografuojama ir (arba) filmuojama. Dalyvaudami renginyje sutinkate, kad renginio metu padarytos nuotraukos ir (arba) vaizdo įrašai bus skelbiami viešai be papildomo Jūsų sutikimo įstaigą pristatančioje medžiagoje, puslapyje www.alytuskc.lt, socialiniuose tinkluose ir (ar) žiniasklaidos priemonėse. SVARBU. Jei nepageidaujate būti fotografuojami ir (arba) filmuojami arba nesutinkate su nuotraukų ir (arba) vaizdo medžiagos skelbimu, prašome apie tai informuoti renginio organizatorių arba fotografą. Išsamesnę informaciją apie fotografavimą ir (arba) filmavimą teikiame el. p. komunikacija@alytuskc.lt, mob. +370 601 18524.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: