Dainavos žodis

Alytaus rajono dziudistų startai Atvirame Šakių rajono moksleivių dziudo čempionate

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos dziudo treneriai R. Lukoševičius ir T. Grigas su savo auklėtiniais. Iš kairės: stovi M. Lenkauskas, M. Mortūnas, N. Radzevičius, A. Dranginis ir priekyje D. Kabašinskas.

Lapkričio 11 d. Šakiuose vyko atviras Šakių rajono moksleivių dziudo čempionatas, skirtas Šakių rajono mero taurei laimėti. Šiame čempionate dalyvavo 231 sportininkas iš Marijampolės, Panevėžio, Kauno, Kauno r. Jurbarko, Vilkaviškio, Kėdainių, Šakių ir Alytaus rajono (meno ir sporto mokyklos trenerių Tomo Grigo ir Rolando Lukoševičiaus auklėtiniai).

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Krokialaukio skyriaus trenerio T. Grigo auklėtinis Dalius Kabašinskas jauniausių amžiaus grupėje (2015 gimimo metų ir jaunesni) svorio kategorijoje iki 30 kg laimėjęs visas kovas pergalingais metimais tapo čempionu. Arnas Dranginis (2011–2012 g. m.) amžiaus grupėje svorio kategorijoje iki 27 kg iškovojo trečią vietą.

Simno skyriaus auklėtiniai treniruojami R. Lukoševičiaus auklėtiniai (2011–2012 g. m.) amžiaus grupėje, Nojus Radzevičius (iki 27 kg), Matas Mortūnas (iki 55 kg) ir Mantvydas Lenkauskas (iki 81 kg) iškovojo trečiąsias vietas.

Dziudo treneris Rolandas Lukoševičius

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: