Dainavos žodis

Per Kalėdas dovanokite laimę bendrauti ir patys gaukite dovanų: „Tele2“ tęsia šventinių pasiūlymų maratoną

Kalėdos jau ne už kalnų, tad visai čia pat – ir dovanų teikimo metas. Jei nespėjote artimiesiems nupirkti visko, ką planavote, dar ne per vėlu juos nustebinti išmaniomis dovanomis. „Tele2“ tęsia kalėdines nuolaidas ir siūlo šeimos narius arba save apdovanoti bendravimo laime arba išmaniomis laisvalaikio galimybėmis už mažą kainą.

Pasiruošimas Kalėdoms dar nesibaigė – pasinaudokite „Tele2“ pasiūlymais ir įsigykite norimus išmaniuosius prietaisus. Daugiau apie visus pasiūlymus galite sužinoti www.tele2.lt.

Populiariausi planai – net pusę metų nemokamai!

Kalėdos – laikas ne tik šeimai, bet ir savo asmeniniams poreikiams. Dabar yra pats geriausias laikotarpis išsirinkti sau tinkamiausią pokalbių planą – užsisakant 2 GB, 5 GB, 10 GB, 25 GB arba 50 GB pokalbių planus, pirmus 6 mėnesius juos bus galima išbandyti nemokamai. Planų kainos prasideda nuo 9,90 Eur ir galioja, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminu. Pasiūlymu pasinaudoti galima iki gruodžio 24 d. imtinai.

Papildomos naudos laukia ir tų, kurie nori įsigyti kokybišką nešiojamąjį internetą. „Tele2“ siūlo specialų kalėdinį pasiūlymą – užsisakant 200 GB nešiojamo interneto planą už 14,90 Eur per mėnesį, už 1 Eur bus galima gauti ir vieną išmanų įrenginį, kurį galima pasilikti sau arba nustebinti artimą žmogų.

Tarp tokių daiktų už 1 Eur – siurblys-šluota „Samsung Jet 60 turbo“. Jis pasižymi pažangia valymo technologija, skaitmeniniu keitiklio varikliu, oro srautą optimizuojančia aerodinamine oro sistemos konstrukcija bei specialia oro filtracija, kuri sulaiko smulkias dulkių daleles.

Užsisakant nešiojamojo interneto planą, už 1 Eur taip pat galima gauti televizorių „Xiaomi UHD LED TV A2“. Minimalistinio dizaino, 32 colių įstrižainės televizorius pasižymi galingais garsiakalbiais, taip pat galimybe transliuoti vaizdus tiesiai iš išmaniojo telefono bei galingu procesoriumi ir dažniausiai naudojamais prievadais.

Išmanieji įrenginiai – neįtikėtinai mažomis kainomis

Jei artimą žmogų norite nustebinti aukštos klasės įrenginiu, galite padovanoti „Samsung Galaxy S23“ išmanųjį telefoną su ypač kokybiška kamerų sistema bei dirbtinio intelekto technologija gyliui ir raiškai pagerinti net esant prastam apšvietimui. Be to, telefone įmontuota ilgai neišsikraunanti baterija, o akį džiugins stilingas ir spalvingas dizainas. Dabar šis telefonas kainuoja vos nuo 699 Eur (ankstesnė kaina – nuo 899 Eur).

Per Kalėdas puikia dovana gali tapti ir naujas išmanusis telefonas, kuriam nereikės išleisti daug pinigų. Už ypač gerą kainą dabar galite įsigyti lengvą ir ploną išmanųjį telefoną „Xiaomi Redmi 12“. Dėl dirbtinio intelekto algoritmų ir vaizdo fiksavimo technologijos, raiškiai filmuoti bei fotografuoti su šiuo įrenginiu galima ir tamsoje. Telefonas pasižymi ir funkcionalia 50 MP raiškos pagrindine kamera, turi didelį 6,79 colių, aukšto atnaujinimo dažnio ekraną ir talpią bateriją, kurios pakaks daugiau nei parai. Jis dabar kainuoja vos 139 Eur (ankstesnė kaina – 179 Eur).

Kur kas pigiau dabar galite įsigyti ir išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy A54“, kuris išsiskiria aukšta kokybe ir dideliu našumu, kurį užtikrina galingas procesorius. Telefonas pasižymi itin talpia baterija, todėl neiškraus net juo naudojantis visą dieną. Be to, įrenginyje įmontuotos aukštos kokybės kameros, kurios leis užfiksuoti ryškius vaizdus tiek darant asmenukes, tiek aplinkos nuotraukas ar vaizdo įrašus. Šis įrenginys kalėdiniu laikotarpiu kainuoja nuo 349 Eur (ankstesnė kaina – nuo 369 Eur).

Ne ką mažiau trokštama dovana – belaidė garso kolonėlė „JBL Flip 6“. Ši belaidė garso kolonėlė pasižymi dviejų krypčių garsiakalbių sistema. Žemųjų dažnių garsiakalbis užtikrina dar sodriau skambančias melodijas, o atskiras aukštų dažnių garsiakalbis suteikia joms ryškumo. Įrenginys yra atsparus drėgmei ir dulkėms, o pilnai įkrauta baterija veikia net iki 12 val.

Mylimą žmogų taip pat galite pradžiuginti aukštos kokybės belaidėmis ausinėmis „Samsung Galaxy Buds FE“. Nepaisant savo kompaktiško ir minimalaus dizaino, šios ausinės suteikia aktyvų triukšmo slopinimą ir aukštą garso kokybę. Ausinės turi skirtingus antgalius, tad tiks kiekvieno melomano ausiai. Jas galima suporuoti ir su visais mėgstamais „Galaxy“ įrenginiais – telefonu, laikrodžiu ar kompiuteriu.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: