Dainavos žodis

Alytuje automobilis partrenkė pėsčiąją

Trečiadienį S. Dariaus ir S. Girėno gatvės perėjoje automobilis partrenkė 63 metų moterį. Nelaimė atsitiko apie 14 valandą. „Pirminiais policijos duomenimis, moteris nuo skvero pusės kirto Dariaus ir Girėno g. centro link, o „Audi“ sankryžoje nuo S. Dariaus ir S. Girėno g. suko į dešinę, į Vilniaus gatvę ir partrenkė moterį. Policija aiškinasi, kodėl vairuotojas nepastebėjo pėsčiosios ir kokį signalą tuo metu rodė šviesoforas“, – komentavo Alytaus apskrities VPK atstovė Kristina Janulevičienė.

Šioje sankryžos dalyje sumontuota žalioji rodyklė,kuri leidžia vairuotojui pasukti į dešinę degant raudonam šviesoforo signalui, bet vairuotojas pradžioje turi praleisti pėsčiuosius. Įvykio aplinkybes aiškinasi Alytaus apskrities VPK pareigūnai. Susidūrimo metu nukentėjo 1960 gimusi moteris. Nukentėjusi moteris paguldyta į Alytaus ligoninę dėl kaulų lūžių ir sumušimų

Dalintis:

1 komentaras apie “Alytuje automobilis partrenkė pėsčiąją”

  1. Įdomiai su tom lentelėm. Ten kur jos kaip ir pasiteisintų, nuėmė, o ten kur akivaizdžiai kenkia tiek saugumui, tiek eismo pralaidumui – paliko. Būtent ši lentėlė ko gero labiausiai „parazitinė” visame mieste.

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: