Dainavos žodis

Socialinės paramos skyriaus specialistė įvertinta ministerijos padėka

Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos padėka apdovanota Alytaus rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vyresnioji specialistė Šarūnė Kačkauskienė.

Moteriai padėka įteikta už indėlį kuriant SPIS duomenų apibendrinimo posistemį, leidžiantį savivaldybėms automatizuotai surinkti informaciją ir priimti operatyvius sprendimus dėl šildymo kompensacijų ar kitos socialinės paramos skyrimo gyventojams.

Tobulinant duomenų apibendrinimo platformą, kuri padėtų greičiau ir sklandžiau apdoroti socialinės paramos prašymų nagrinėjimą, Šarūnė, kaip ir kitų savivaldybių specialistai, dirbę su bandomąja versija, teikė ministerijai reikšmingas pastabas ir pasiūlymus.

Inicijuota bendra visų duomenų platforma palengvins darbą ir Socialinės paramos specialistams, ir sutrumpins prašymų nagrinėjimo laiką bei paramos skyrimą gyventojams.

Prie naujai kuriamos platformos iš pradžių prijungtos didžiosios Lietuvos savivaldybės, vėliau prisijungė ir 10 mažesnių, tarp kurių ir Alytaus rajono savivaldybė. Savivaldybių diskusijų metu ir išryškėjo skirtingi poreikiai, skirtingos savivaldybių specifikos.

Šarūnė sako, kad ši Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos padėka – tai ne tik įvertinimas, tai įpareigojimas stengtis dar labiau.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus inf.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: