Dainavos žodis

Alytaus regiono atliekų tvarkdariai turi naują vadovą

Dzūkiją aptarnaujantis Alytaus regiono atliekų tvarkymo centras (ARATC) turi naują vadovą.

Vasario 2-ąją įvyko konkursas Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro direktoriaus pareigoms užimti. Jame dalyvavo keturi pretendentai, o laimėjo Vilniaus apskrities atliekų tvarkymo centro Aikštelių eksploatacijos skyriaus vadovas, keturiasdešimtmetis Aurimas Uldukis. Jis šiame poste pakeis ilgametį ARATC vadovą Algirdą Reipą.

Dzūkų žinios“ pakalbino naująjį ARATC vadovą ir pasidomėjo, kaip jis vertina ARATC veiklą.

„Detalios informacijos apie kolegų darbą neturiu, tačiau, kiek žinau iš viešosios erdvės, kolegos dirba labai rimtai, inovatyviai, įgyvendina daug naujovių. Kiek žinau, alytiškiai pirmieji pradėjo dirbti su maisto atliekomis“, – sakė A. Uldukis.

Paklaustas, kodėl nusprendė dalyvauti šiame konkurse, A. Uldukis sakė, jog yra baigęs ekologijos studijas, tiki, jog Alytuje tinkamai galės panaudoti savo žinias.

„Esu ne funkcionierius, bet daugiau savo srities specialistas, todėl man įdomi nauja patirtis“, – sakė būsimasis ARATC direktorius.

Paklaustas, ar persikels gyventi į Alytų, A. Uldukis sakė, jog pradžioje važinės į darbą iš Vilniaus, o jei viskas gerai seksis, tai galvoja ir apie persikėlimą gyventi į Dzūkijos sostinę.

„Kadangi esu kilęs iš Pakruojo, o Vilniuje likau po studijų, tai nesu prisirišęs prie sostinės“, –kalbėjo A.Uldukis.

Naujasis vadovas pradės darbą, kai tik bus atlikti visi su naujuoju postu susiję formalumai.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: