Dainavos žodis

Lietuvos čempionate jaunieji Alytaus lankininkai iškovojo daugiausiai medalių ir pagerino 2 rekordus

2024 m. vasario 24 – 25 dienomis Alytaus lankininkų klubo „Žaliasis lankas“ treniruočių bazėje vyko Lietuvos jaunimo, jaunių, jaunučių ir vaikų šaudymo iš lanko čempionatas uždarose patalpose. Šįkart salės šeimininkai, atstovaujantys ASRC-Žaliasis lankas, parodė ne tik svetingumą, bet ir tvirtą charakterį – tapo medalių lentelės lyderiais bei pagerino 2 šalies rekordus.

Dvi dienas vykusiose varžybose startavo daugiau kaip pusšimtis jaunųjų lankininkų iš 6 Lietuvos klubų. Trijose skirtingose lankų grupėse savo jėgas išbandė 8-18 metų sportininkai. Geriausią pasirodymą šįkart surengė vietiniai, ASRC-Žaliasis lankas atstovai, kurie pasižymėjo ne tik medalių gausa. Paprastų lankų U18 ir U15 grupėse krito 2 Lietuvos rekordai, o naujaisiais jų savininkais tapo Emilis Tamulionis ir Gustas Bražinskas. Iš viso alytiškiai iškovojo 11 medalių ir 3 čempionų titulus. Paprastų lankų U15 grupėje čempionės titulą iškovojo Amalija Ribinskaitė, U18 merginų grupėje – Paulina Šidlovskytė, U18 vaikinų grupėje čempionu tapo Emilis Tamulionis.

Kovo 10 dieną Alytuje vyks Lietuvos senjorų šaudymo iš lanko čempionatas, o kovo 16-17 dienomis alytiškiai vyks savo jėgas išbandyti pagrindinėse sezono varžybose – Lietuvos šaudymo iš lanko čempionate, kuris vyks Utenoje.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: