Dainavos žodis

Dviejų rašytojų tandemas kviečia į knygos pristatymą: Irena Buivydaitė-Kupčinskienė ir Jolita Herlyn bei jų romanas „Atgimusi melodija“

Gyvenimas kupinas netikėtų posūkių, už kurių mūsų laukia daug gerų dalykų, jei tik peržengiame savo ambicijas ir priimame vieni kitus tokius, kokie esame – netobulus, bet žmogiškus.“ (ištrauka iš knygos „Atgimusi melodija“).

Vienos skaitomiausių Lietuvoje knygų autorių, itin dažnai atsiduriančios pirmosiose turnyrinės lentelės pozicijose – alytiškių numylėtinė Irena Buivydaitė-Kupčinskienė ir gyvenimiškų istorijų virtuozė Jolita Herlyn, pasirodo, yra ir puikios bendraautorės. Balandžio 19 d. 17 val. Alytaus Jurgio Kunčino viešojoje bibliotekoje (Seirijų g. 2) jos pristatys debiutinį romaną „Atgimusi melodija“. Judviejų pokalbį moderuos kita žinoma rašytoja Gina Viliūnė.

„Knygos idėja kilo 2023 metų Vilniaus knygų mugėje, kai mudvi su Jolita sėdėjome gražioje, skoningai įrengtoje, jaukioje, tik mums skirtoje leidyklos „Alma littera“ nišoje po dideliais savo portretais. Pertraukėlėse tarp bendravimo su skaitytojais ir savo knygų pasirašinėjimo šnekėjomės apie tai, kad mąstome panašiai, o kartais visai nesitarusios parašome kone vienodas mintis, pasirenkame panašius savo veikėjų gyvenimo vingius, netgi vardus“, – kaip kilo mintis kartu rašyti romaną atskleidžia Irena Buivydaitė Kupčinskienė.

Apie romaną: Lyg ir eilinė kelionė į Daniją Dagnei tampa lemtinga kryžkele. Nedidukėje kavinėje netikėtai nugirsta melodija pažadina prisiminimus apie seniai nematytą, lyg į vandenį pradingusią draugę. Kur dabar Magna? Kaip susiklostė jos likimas? Kokie įvykiai privertė ją pasitraukti iš draugų bei artimųjų gyvenimo? Kas atsitiko Magnai, kol Dagnė, perspektyvi korėjiečių kalbos studentė, buvo išvykusi mokytis į Seulą?

Rašytojos, grojančios melodiją keturiomis rankomis ir spinduliuojančios gyvenimo džiugesiu ne tik kūryboje, kitaip sakant – apie meilę su meile savo skaitytojams, kviečiame!

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: