Dainavos žodis

Pirmasis stogą raunantis renginys ant TEATRO stogo: Terasa teATRAS’ k

Pasiilgai ilgų jau beveik vasara dvelkiančių vakarų su draugais? O kada paskutinį kartą vakarojai… ant stogo? Džiaugiamės galėdami pranešti: pirmą kartą istorijoje Teatro stogo terasa Jūsų laukia pirmajame renginyje gegužės 31 dieną! Būkite pirmieji šio išskirtinio renginio dalyviai ir vasarą pasitikite unikalioje vietoje. Ko gi galima tikėtis?

Terasa teATRAS’ k – svaigus muzikos, poezijos, kino ir skonių vakaras, kuriame degustuosime ne tik profesionalių džiazo atlikėjų Tado ir Agnės Pasaravičių muziką, išskirtinio skonio Alytaus rajone gaminamus „Miella vyninė“ vynus bei šefų specialiai jam sukurtas skaniąsias įvairaus skonio brusketas, bet ir turėsite unikalią galimybę aukcione įsigyti alytiškio, menininko, fotografo a.a. Zenono Bulgakovo darbų

Žymus ne tik Alytaus, bet ir visos Lietuvos fotomenininkas, Alytaus garbės pilietis Z. Bulgakovas gegužės mėnesį būtų minėjęs savo garbingą 85-erių metų sukaktį. Menininko šeima ir iniciatyvūs alytiškiai, renginio organizatoriai vakaro metu kvies namo grįžti… netuščiomis ir taip prisidėti įgyvendinant svajonę įamžinti kūrėjo atminimą. 

Vakaro metu mankštinsime ir protus –  jėgas išbandysime populiariame Kahoot žaidime, o mėgstančių ilgiau naktinėti, lauks ir naktinis kino seansas.

Durys atidaromos 19 val. Renginio pradžia 19.15 val. Renginio pabaiga 24 val.

Pasinerk į degustaciją ir ATRAS’ k: vakaro jausmus, skonius, garsus ir kvapus, o svarbiausia – gerumą ir bendrumą, kuris užgniauš kvapą nuo pat pirmos minutės ir nukels į naktinio gyvenimo šurmulį jaukioje ir stogą raunančioje terasoje. Susitinkame degustuoti gaivų vėjo dvelksmą vakarėjančio miesto fone.

Bilieto kaina:  iki gegužės 15 d. – 25 Eur, vėliau – 35 Eur (į kainą įskaičiuota programa ir vyno bei brusketų degustacija) žmogui. Vietų skaičius ribotas. 

Bilietus galite įsigyti: https://kakava.lt/pirkti-bilietus/8122/15000

Renginio organizatoriai: AMT ir TSF

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: