Dainavos žodis

Kepsnyje rasta adata?

Žiemos pramogų komplekse, kavinėje, valgydama sprandinės kepsnį moteris rado daiktą, panašų į adatos fragmentą. (Policijos nuotr.)

Alius Mikelionis
Druskininkuose viename iš restoranų pietavusi moteris maiste teigia radusi dalį adatos. Medicininės adatos dalis aptikta pateiktame sprandinės kepsnyje. Apie radinį ji informavo restorano personalą ir iškvietė vietos policiją. Tą mūsų portalui patvirtino ir Alytaus apskrities VPK atstovė Kristina Janulevičienė. Druskininkų pareigūnai atlieka aplinkybių patikslinimą, po kurio paaiškės, ar bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Įvykis registruotas sausio 31 dieną 15 valandą. Druskininkų pareigūnai gavo pranešimą, kad žiemos pramogų komplekse, kavinėje, valgydama sprandinės kepsnį moteris rado daiktą, panašų į adatos fragmentą. Policijos pareigūnai atvykę į įvykio vietą apklausė moterį, kuri reiškė pretenzijas kavinės darbuotojams, kartu su ja buvusius asmenis ir maitinimo įstaigos darbuotojus, iš kurių vienas darbuotojas pateikė adatos fragmentą. Spėjimų gali būti įvairių. Neatmetama, kad galvijas galėjo sirgti ir adata nulūžo injekcijos metu, bet neatmetamos ir kitos aplinkybės“, – sakė Alytaus apskrities VPK atstovė Kristina Janulevičienė.
„Dainavos žodžio“ redakcija gavo oficialų paaiškinimą apie kilusį incidentą.
„Mes apgailestaujame, kad įvyko toks nemalonus įvykis. Slidinėjimo arena niekaip nesusijusi, nes čia veikiančius restoranus operuoja atskira įmonė, veikianti pagal nuomos sutartį. Vos išgirdę apie įvykį susisiekėme su restoranus valdančia įmone ir mėsos tiekėjais ir pareikalavome atsakomybės. Visa produkcija buvo išimta iš prekybos, o mėsos žaliava grąžinta tiekėjui. Taip pat kreiptasi į atsakingas institucijas, kad būtų ištirtas radinys bei visas įvykis. Restoraną patikrino visuomenės sveikatos centras, jokių pažeidimų nenustatyta. Esame atsakinga įmonė ir reikalausime atsakomybės iš atsakingų už šį įvykį“, – sakoma išplatintame pranešime.
Nukentėjusioji teigia patyrusi fizinį skausmą ir nežymų sveikatos sutrikdymą. Po incidento ji kreipėsi į medikus baimindamasi, kad injekcijoms skirta adata galėjo būti užkrėsta. Įvykiu susidomėjo Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: