Dainavos žodis

Intensyviai ieškomas nusikaltėlis, paryčiais išžaginęs alytiškę

Visai šalia buvusio lopšelio-darželio – gyvenamieji namai. Tačiau nusikaltėliui tai nesutrukdė išprievartauti į darbą skubėjusią moterį. (Zenono Šilinsko nuotr.)

Alytų sukrėtė itin brutalus nusikaltimas – buvusio vaikų darželio teritorijoje užpulta ir išžaginta moteris. Kaip „Dainavos žodžiui“ patvirtino Alytaus apskrities policijos komisariato atstovė Eglė Kačinskienė, vyriškis, išprievartavęs 41 metų moterį, intensyviai ieškomas, yra tiriamos visos versijos. Daugiau duomenų apie vykstantį ikiteisminį tyrimą policijos atstovė neatskleidžia.
Prie buvusio vaikų darželio „Žiogelis“ į darbą ėjusi moteris išžaginta ketvirtadienį apie 5.20 val. Moteris apie baisų nusikaltimą pati pranešė pareigūnams, jai prireikė medikų pagalbos.
Alytiškiai plačiai aptarė įvykusį nusikaltimą ir socialiniuose tinkluose išreiškė nuogąstavimus dėl saugumo bei piktinosi dėl pastato „vaiduoklio“ Jazminų gatvėje, mat jo langai išdaužyti, viduje dažnai girtauja asocialūs asmenys.
Apleistą vaikų darželį Jazminų gatvėje pernai įsigijo įmonė „Velaura“. Aptarti pastato tolimesnio eksploatavimo susitiko šį įsigijusios bendrovės vadovė Julija Griškonienė, policijos bei savivaldybės atstovai.
„Miesto saugumas yra didelis prioritetas. Mums svarbu, kad gyventojai čia jaustųsi saugūs. Norime apsaugoti ne tik šią, bet ir kitas problemines vietas, kad nenutiktų nelaimė“, – po susitikimo pranešime spaudai buvo cituojamas Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.
Policijos atstovai žada, kad po įvykusio nusikaltimo prie Jazminų g. 20 pastato sustiprins patruliavimą. Taip pat pastato teritoriją planuojama laikinai aptverti tvoros segmentais, kad praeiviai negalėtų pereiti per buvusio lopšelio-darželio teritoriją.
Buvusio lopšelio-darželio „Žiogelis“ pastatas pastatytas prieš 30 metų. Čia ilgai veikė lopšelis-darželis, o vėliau – „Volungės“ pagrindinės mokyklos pradinių klasių skyrius. Kelerius metus čia nevykdoma jokia veikla.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: