Dainavos žodis

Pirmąjį naujųjų metų savaitgalį nepraleistos 468 transporto priemonės

Alius Mikelionis

Gruodžio 31 dieną 13 valandą policijos pareigūnai blokavo visus įvažiavimus ir išvažiavimus iš Alytaus. Per keletą valandų apsuktos kelios dešimtys transporto priemonių, kurių vairuotojai neturėjo dokumentų, įrodančių  teisę važiuoti per taip vadinamus blokpostus. Anot Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Kristinos Janulevičienės, vienas vairuotojas itin atkakliai bandė prasmukti į Alytų. Vieną kartą sakydamas, kad vyksta pas veterinarą, antrąkart prašė įleidžiamas į miestą, mat reikia į prekybos centrą. Įkyruolį pavyko nuraminti tik skyrus baudą.
Didžiausias skaičius (t. y. 270 transporto priemonių vairuotojų) Alytaus apskrities kontrolės postuose buvo apsuktas sekmadienį. Praėjusį šeštadienį ir sekmadienį iš viso surašyti 23 administracinių nusižengimų protokolai: 6 susijęs su COVID-19 ir 17 dėl KET pažeidimų. Nuo gruodžio 31 d. iki sausio 3 d. Alytaus apskrityje buvo pradėta 33 administracinės teisenos, 6 iš jų dėl karantino režimo nesilaikymo ir surašyti 26 protokolai dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų.
Pirmąją naujųjų metų dieną buvo nepraleistas 101 asmuo, administracinių nusižengimų dėl KET pažeidimų – 5. Per šias keturias naujųjų metų dienas, išanalizavus patikros postuose turimą informaciją, suskaičiuota, kad buvo apsukta gerokai per pusę tūkstančio (688) automobilių vairuotojų, kurie vyko į kitas savivaldybes nesant būtinybės.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: