Dainavos žodis

Dovanų idėjos sutuoktiniui, metinių proga

Metinės – nuostabi ir jūsų porai labai prasminga šventė. Vieną dieną per metus galite pabūti kartu ir prisiminti vieną iškilmingiausių ir įspūdingiausių švenčių savo gyvenime. Tai laikas, kada galima suartėti, pabūti vienam su kitu ir parodyti savo meilę ir džiaugsmą, kad būtent jūsų širdys susijungė ir tapo viena (bent jau oficialiai). Tačiau didelį iššūkį dažnai kelią dovanų rinkimas. Nėra taip lengva išrinkti dovanas savo vyrui. Net, jeigu ir radote gražų maišelį www.varle.lt internetinėje parduotuvėje, reikia rasti, ką į jį įdėti. Laimei, mes surinkome kelias įdomias idėjas, ką jūs galite padovanoti savo sutuoktiniui metinių proga.

Fotoalbumas

Tai bus ganėtinai romantiškas ir širdingas dovanos pasirinkimas. Šiais laikais jau galima nesunkiai užsisakyti ir jau pilnai paruoštą fotoalbumą su nuotraukomis, tiesiog internetu. Pakanka įkelti nuotraukas ir spaustuvė per porą dienų jums pristatys visiškai pilnai paruoštą albumą. Jis galėtų būti jūsų santykių tematika ir tikrai puikiai vainikuotų tokią nuostabią progą.
Orientacinė kaina – 50-100 eurų. 

Prabangus laikrodis

Tokia dovana tikrai labai greitai sukaustys dėmesį ir sulauks didžiulių liaupsių. Gražų laikrodį turi tikrai ne kiekvienas vyras, todėl tokia prasminga, svarbi ir įžvalgi dovana antrosios pusės bus labai įvertinta. Išrinkti vyrišką laikrodį nėra labai lengva, tačiau matydami populiariausias prekes arba žinodami geriausius prekės ženklus tikrai nesunkiai rasite tai, kas patiks jūsų partneriams. Platų laikrodžių pasirinkimą matysite šioje svetainėje.
Orientacinė kaina – nuo 120 eurų

Jūsų gamybos, o gal jo mėgstamiausias pyragas ar tortas

Renkantis tortą ar pyragą, galima eiti dviem keliais. Pirmuoju atveju, jį reikėtų gaminti pačiai. Tuomet nemažai sutaupysite piniginiu atžvilgiu, tačiau reikės nemažai laiko, kad paruoštumėte kažką ypatingo. Antruoju atveju sutaupysite laiko ir galite būti maksimaliai užtikrinta rezultatu, tačiau pagal užsakymą gaminami tortai neretai būna itin brangūs. Sprendimas – jūsų rankose, tačiau pasirinkite tokį tortą ar pyragą, kurio nebūtų lengva pamiršti.
Orientacinė kaina – nuo 15 arba nuo 30 eurų (priklauso)

Romantiška viešnagė viešbutyje

Kokia dovana, jei ne romantiška viešnagė, idealiai tiks romantiškai progai? Tokia dovana gali būti padovanota ir prieš metines arba slepiama iki pat paskutinės akimirkos ir atskleidžiama tik jau per jūsų ypatingą dieną. Priklausomai nuo to, kas patinka jūsų antrajai pusei ir jums, pasirinkimų galimybės yra beveik neribotos. Yra įdomūs ir jaukūs viešbučiai didmiesčiuose, kurie pasiūlys visus įmanomus patogumus bei puikią lokaciją šalia geriausių restoranų ar naktinių klubų. Taip pat yra ir kurortuose stovintys viešbučiai/SPA, kur šalia patogaus apgyvendinimo dar turėsite išskirtinę galimybę pasimėgauti procedūromis ar vandens pramogomis. Na ir trečioji viešbučių rūšis – atskiri, jaukūs ir nuošalūs nameliai, kur galite pabūti atskirai nuo viso likusio pasaulio. Kaip rinksitės jūs?
Orientacinė kaina – nuo 40 eurų už naktį

Kelialapis

Jeigu romantišką laiką norite praleisti nebūtinai Lietuvoje ar gretimame kurorte, visada galima (jeigu leidžia sąlygos), išvykti į užsienį. Leiskitės į romantišką savaitgalio kelionę Paryžiuje arba į visos savaitės išvyką „Viskas įskaičiuota“ kurorte Maldyvuose ir mėgaukitės saule bei šiltu baltu smėliu. Kad ir ką pasirinksite, bet kokia kelionė alsuos romantika, mat, su mylimu žmogumi leisitės į naujas, dar nepažintas vietas. Nauji potyriai ir stiprios emocijos – garantuota.
Orientacinė kaina – nuo 300 eurų.

Pikantiškos nuotraukos

Tai jūsų, kaip moters, išskirtinė galimybė padovanoti kažką intymaus, romantiško ir tikrai savo. Intymios ir pikantiškos nuotraukos gali padėti įžiebti aistrą, ją atgaivinti arba parodyti maksimalų atsidavimą savo antrajai pusei. Jeigu manote, kad būtent to šiuo metu trūksta, nesidrovėkite ir pasidarykite fotosesiją pačios arba naudokitės profesionalių fotografų paslaugomis.
Orientacinė kaina – nuo 20 eurų arba nuo 100 eurų (priklauso).

Bilietai į renginį

Kai norisi romantiškų patirčių, bilietai į renginį yra idealus pasirinkimas. Jeigu pandemijos apribojimai atslūgs ir galėsime vaikščioti į renginius, metinės yra puiki proga nueiti į jūsų abiejų mėgiamos grupės ar atlikėjo koncertą, pamatyti spektaklį ar svarbias sporto rungtynes. 
Orientacinė kaina – nuo 40 eurų dviem asmenims.

Kvepalai

Dar viena labai romantiška ir apgalvota dovana, kuri bus ir labai naudinga. Padovanojusi vyrui kvepalus, pati sau padovanosite labai romantiškas akimirkas, kadangi užuodusi skanų aromatą, visada galėsite prisiminti būtent tai, kad jūs šiuos kvepalus ir padovanojote.
Orientacinė kaina – nuo 40 eurų.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: