Dainavos žodis

Kaip paruošti savo el. parduotuvę šventiniam išpardavimui?

Šventinis išpardavimas daugeliui įmonių reiškia didžiausią pelną. Todėl ruoštis jam verta pradėti iš anksto. Velykos jau visai ne už kalnų, todėl jei turite el. parduotuvę, suskubkite. Tinkamas pasiruošimas gali padėti užtikrinti sklandų svetainės veikimą viso šventinio išpardavimo metu, pritraukti daugiau klientų ir džiaugtis didesniais pardavimais. Apie viską plačiau – šiame straipsnyje.

Išanalizuokite praėjusių metų išpardavimus

Vienas iš pirmųjų pasiruošimo darbų – praėjusių metų šventinių išpardavimų analizė. Ji padės geriau suprasti savo sėkmes bei nesėkmes ir tokiu būdu pasiekti geresnių rezultatų. Be to, tokia analizė leis dar geriau pažinti savo klientų poreikius. Peržiūrėdami praėjusių metų duomenis galite įvertinti, kokios jūsų kampanijos buvo sėkmingiausios, koks produktas ar paslauga buvo populiariausia. Atsižvelkite ir į tai, kuriomis dienomis lankytojų skaičius buvo didžiausias, kuris srauto šaltinis buvo populiariausias bei pelningiausias. Taip pat peržiūrėkite, kokie raktiniai žodžiai veikė geriausiai, kuo konkurentai buvo pranašesni už jus.

Įsitikinkite, kad jūsų svetainė pritaikyta dideliam srautui

Tikriausiai nenorite, kad šventinio išpardavimo metu jūsų svetainė pradėtų strigti. Deja, tačiau per didelis momentinis lankytojų srautas gali sukelti tokią problemą. Jeigu anksčiau nesate patyrę didelių srauto šuolių, pasikonsultuokite su savo hostingo paslaugų teikėju ir įsitikinkite, kad jūsų svetainė galės atlaikyti išaugusį lankytojų srautą. Patyrę šios srities profesionalai išsamiai atsakys į jums rūpimus klausimus ir padės rasti geriausią sprendimą. Todėl nereikės dvejoti, kas yra hostingas, užtikrinantis jūsų svetainei reikiamus resursus.

Pasirūpinkite šventiška svetainės išvaizda

Ruošiantis šventiniam išpardavimui tikrai nebūtina imtis esminių svetainės dizaino pokyčių. Puikiam rezultatui gali pakakti vos kelių nedidelių pakeitimų. Tam, kad paskatintumėte lankytojus pasinaudoti specialiais pasiūlymais, svetainės antraštėje galite panaudoti atgalinės atskaitos laikmatį. Taip pat galite panaudoti ir besikeičiančias reklamjuostes, perspėjančias apie išpardavimą. Tokios priemonės ne tik suteiks svetainei šventiškesnę išvaizdą, bet ir paskatins pardavimus.

Įtraukite į svetainę šventinio turinio

El. parduotuvės tinklaraštis yra vertingas šaltinis tiems, kurie nori pirkti iš jūsų. Taigi pasistenkite maksimaliai jį išnaudoti. Skelbkite ne tik įprastą tinklaraščio turinį, kuriuo galėtų mėgautis ištikimi skaitytojai, bet ir šventinės tematikos įrašus, kurie padėtų pritraukti daugiau lankytojų. Pateikite aukštos kokybės turinį su daug naudingų patarimų ir priežasčių, kodėl verta rinktis jūsų produktus ar paslaugas. Panaudokite keletą su švente susijusių raktažodžių, kad padidintumėte tinklaraščio įrašų matomumą ir reklamuotumėte savo prekių ženklą.
Kuo anksčiau pradėsite ruošti savo svetainę šventiniam išpardavimui, tuo geresnių rezultatų galėsite tikėtis. Be to, nereikės jaudintis dėl to, kad praleiste kažką svarbaus. Nors iš pirmo žvilgsnio toks pasiruošimas dažnai atrodo sudėtingas, išsiaiškinus, ką ir kada daryti, viskas tampa kur kas paprasčiau. Taigi pasinaudokite mūsų pateiktais patarimais ir pasirūpinkite, kad šių metų šventinis išpardavimas jums būtų kuo sėkmingesnis.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: