Dainavos žodis

Mūsų skaitytojai labiausiai vertina tai, kas pozityvu ir teikia geras emocijas

Mus paliekantys 2022-ieji jau skaičiuoja paskutines dienas. Tai tas laikas, kai atliekame prabėgusių dienų ir mėnesių apžvalgą, prisimename, kas buvo gera, kas malonu, kas nuveikta, o ko nepavyko padaryti.

Savaitraštis „Dainavos žodis“ šiais metais Jus lankė beveik penkiasdešimt kartų. Mes pateikėme Jums beveik pusę tūkstančio įvairių straipsnių – visų mūsų krašto gyvenimo spalvų spektrą. Rašėme apie Alytaus krašto žmones, jaunimą, kultūrinį gyvenimą, pristatėme įvairias rajono aktualijas, dalijomės su Jumis mūsų visų džiaugsmais ir rūpesčiais.

Nemaža dalis laikraštyje pasirodžiusių tekstų buvo perkelti ir į virtualią erdvę – internetinį portalą „Dainavos žodis“. Ten mes pamatėme, kurios temos Jus domino labiausiai, o kas kėlė mažesnį susidomėjimą.

Apibendrinant galima pasakyti, jog portalo skaitytojus labiausiai domino pozityvūs tekstai apie mūsų krašto žmones, jų gyvenimo istorijos, taip pat nemažai dėmesio sulaukė publikacijos apie kunigus, rajono gyvenimo aktualijos.

Šiandien, kai skaitote paskutinį šių metų „Dainavos žodžio“ laikraščio numerį, norime Jums pristatyti straipsnius, kurie sulaukė didžiausio Jūsų susidomėjimo ir komentarų bei įvairių internetinių jaustukų.

Daugiausia dėmesio sulaukė tekstas apie per gyvenimą su daina keliaujančią Viliją Ruseckienę „Alytiškė Vilija Ruseckienė išpildė gyvenimo svajonę dainuoti kaip Nelė Paltinienė“.

Antroje vietoje pagal skaitomumą – pokalbis su žinomu Dzūkijos kunigu V. Strioku „Kunigas V. Striokas: „Rudamina man brangi, kaip pirmoji meilė“.

Trečioje vietoje – jaukus pasakojimas apie gražiausią rajono sodybą ir jos šeimininkus „Bjauriojo ančiuko istorija, arba kaip karklynai Lelionyse tapo gražiausios Alytaus rajono sodybos vieta“.

Ketvirtoji vieta atiteko straipsniui su kriminaliniu atspalviu „Viena iš ligoninės vadovaujančių darbuotojų neteko darbo ir sulaukė įtarimo dėl galimo nusikaltimo“.  

Penktąją vietą užėmė informacinis straipsnis apie liepos mėnesio šventes Alytaus krašte „Liepą Alytaus rajone švenčiame vasarą, švenčiame gyvenimą“.  

Danutė ir Henrikas Janukaičiai

Šeštoje pozicijoje – graži Janukaičių šeimos gyvenimo istorija „Danutę ir Henriką Janukaičius suvedė Alovės klebonėlis Stanislovas Stankevičius“.

Septintas populiariausias straipsnis – aktuali informacija apie Alytaus priemiestyje atgimusį turgų „Kaniūkų turgus atgimė, aplankykite“. 

Aštuntoje pozicijoje vėl straipsnis, susijęs su kunigu S. Stankevičiumi ir jo vertinga dovana, „Alovės klebonas monsinjoras Stanislovas Stankevičius, prieš atsisveikindamas su parapija, perdavė visą savo vaizdo medžiagą“.

Devintoji vieta pagal skaitomumą atiteko interviu su Nemunaičio seniūnu „Nemunaičio seniūnas kviečia paminėti ne tik Jonines, bet ir svarbią istorinę sukaktį“.

Mieli „Dainavos žodžio“ skaitytojai, nuoširdžiai dėkojame, kad visus šiuos metus buvote su mumis – skaitėte, komentavote, rašėte redakcijai laiškus. Mums tai labai padėjo suprasti, ar teisingu keliu einame, ar aktualią informaciją Jums pateikiame, ar Jums įdomu, ką mes pasakojame. Formuodami ateinančių metų „Dainavos žodžio“ tematiką, atsižvelgsime į tai, kas Jus labiausiai domina ir jaudina, įvertinsime Jūsų pastabas, pageidavimus.

Jaukių ir malonių artėjančių švenčių, būkit laimingi taip, kaip norite, būkite šviesūs, kaip galite. Ramaus ir šilto ateinančių švenčių laukimo, tikime, kad ir ateinančiais metais vėl būsime kartu.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: