Dainavos žodis

Rajono savivaldybės Komunikacijos skyriui vadovaus Neringa Radvilavičienė

Konkursą į Alytaus rajono savivaldybės Komunikacijos skyriaus vedėjos pareigas laimėjo Neringa Radvilavičienė. Iki šiol ji dirbo Alytaus rajono savivaldybės Komunikacijos skyriaus vyriausiąja viešųjų ryšių specialiste.

Baigusi lietuvių kalbos filologijos studijas, N. Radvilavičienė grįžo į gimtuosius Lazdijus, dirbo vyriausiąja viešųjų ryšių specialiste Lazdijų rajono savivaldybėje. Vėliau įkūrė savo verslą, kur teikė konsultacijas organizacijų įvaizdžio kūrimo, komunikacijos strategijos formavimo klausimais, prisidėjo prie daug garsių prekės ženklų turinio kūrimo.

Dar dvi stiprias kandidates konkurse įveikusi N. Radvilavičienė sako: „Į Alytaus rajono savivaldybę atėjau dirbti tikėdama pokyčiu, kuris jau vyksta. Matau savo misiją jungti čia dirbančius žmones, per vidinę komunikaciją kurti efektyviai veikiančią organizaciją, kalbėti apie komandą, čia dirbančius žmones. Tikiu, kad mano privačiame versle sukaupta patirtis ir įgyti komunikacijos įrankiai padės kurti vientisą komunikacijos strategiją. Kai tiek daug kalbama apie tvarumą, apie būtinybę skatinti atsakingą vartojimą, manau, svarbu kalbėti ir apie turinio higieną – manau, kad rajono žmonėms svarbus ne vadovų nuotraukų skaičius spaudoje, bet turinys. Kalbėsime ir dirbsime dėl rajono žmonių, kad čia išties būtų gera gyventi.“

Naujoji Komunikacijos skyriaus vedėja puikiai išmano lietuvių kalbos subtilybes, kalba anglų, rusų kalbomis. Yra dalyvausi stažuotėje Briuselyje, kur kartu su kolegomis iš visos Europos susipažino su Europos Parlamento veikla bei aktyviai diskutavo, kokį vaidmenį EP veikla turi savivaldai ir rajonų gyventojams.

N. Radvilavičienė yra ištekėjusi, augina du mažamečius vaikus.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: