Dainavos žodis

Nuo Miroslavo gimnazijos pastato sienų nukrito apšiltinimo medžiaga bei ją dengusi apdaila

Šįryt nuo vienos iš Alytaus r. Miroslavo gimnazijos pastato sienų dėl galimai nekokybiškai atliktų darbų nukrito apšiltinimo medžiaga bei ją dengusi apdaila.

Laimė, kad įvykio metu šalia nebuvo vaikų ir niekas dėl šio incidento nenukentėjo.

„Esame susirūpinę dėl susiklosčiusios situacijos ir kuo skubiau imsimės visų priemonių saugumui užtikrinti“, – sakė Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Giedrė Volungevičienė.

„Tokį vaizdą šį rytą išvydo Miroslavo gimnazijos bendruomenė – nuo vakarinės renovuoto pastato sienos nukrito dekoratyvinis tinkas ir šiltinimo vata. Visa laimė, niekas nenukentėjo. Be abejonės, situaciją vertinu labai blogai – tai yra nekokybiškai atliktų darbų pasekmė. Miroslavo gimnazijos pastatas buvo rekonstruotas 2007 metais. Darbus atliko dabar jau bankrutavusi statybų bendrovė „Kortas“. Kiek man žinoma, mokyklos direktorė ne kartą kreipėsi į ankstesnius savivaldybės vadovus prašydama spręsti esamą problemą, tačiau jokios pagalbos taip ir nesulaukė. Šios mokyklos remontui iš šių metų biudžeto planavome skirti 25 tūkst. eurų, tačiau dabar skaičius tiksliname – galutinį sprendimą priims taryba vasario viduryje. Bet kokiu atveju, kitų klaidas stengsimės ištaisyti kuo greičiau, kad mokiniai ir mokytojai galėtų jaustis saugiai. Teritoriją aptvėrėme. Dėl viso pikto“, – sakė rajono merė Rasa Vitkauskienė.

Siekiant užtikrinti mokinių bei visos gimnazijos bendruomenės saugumą, teritorija aptverta.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: