Dainavos žodis

Miroslave – nuotaikinga seniūnijos šventė

Savaitgalį Miroslavas džiaugsmingai paminėjo seniūnijos šventę. Didžiulėje renginio dalyvių minioje linksminosi ne tik vietiniai, bet ir čia gimę, augę kraštiečiai, svečiai iš įvairių Alytaus rajono ir šalies kampelių.

Seniūnijos šventė prasidėjo Šv. Mišiomis Miroslavo Švč. Trejybės bažnyčioje. Vėliau gausus šventės dalyvių būrys užtvindė miestelio aikštę.

Svečius, kraštiečius sveikino Miroslavo seniūnė Oksana Čeponienė. Pasidžiaugti tokia jaukia, bendruomenę buriančia tradicija atvyko ir Seimo narys Kęstutis Mažeika, Alytaus rajono savivaldybės tarybos narys Rimas Marčiulynas.

Šventės programa buvo ypač spalvinga – vyko šventinė prekyba, pramogų netrūko ir patiems mažiausiems dalyviams.

Pasirodymus dovanojo Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Miroslavo skyriaus meno kolektyvai, grupė „Bernužėliai“, susirinkusieji linksminosi atlikėjo Deivido Basčio koncerte, o diskotekoje šventės dalyviai šėlo su grupe „Žiburys“. Naktinį Miroslavo dangų nutvieskė šventiniai fejerverkai.

Miroslavo seniūnijos šventė turi savo meile, šiluma ir jaukumu spinduliuojantį šūkį „Širdim tave apkabinsiu“ ir jau tapo tradicine. Šiemet ji buvo organizuojama ketvirtą kartą, o kitąmet Miroslavas minės 280-ąjį jubiliejų.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: