Dainavos žodis

Kovo 6 dieną Alytuje vyks Alytaus miesto savivaldybės ir „BNI Alytis“ verslo ryšių klubo bendras verslo kontaktų ir plėtros renginys

Alytaus audiovizualiųjų menų centre (Senojoje sinagogoje, Kauno g. 9, Alytus) bus šventiška popietė – verslo ryšių klubas BNI Alytis, kartu su Alytaus miesto savivaldybe kviečia susitikti Pietų Lietuvos regiono verslų atstovus. Tikslas – suvienyti verslius žmones, specialistus, kad megztųsi pažintys, gimtų rekomendacijos ir įvyktų daugiau sėkmingų sandorių. Renginyje planuoja dalyvauti verslai iš Vilniaus, Kauno, Marijampolės, Alytaus regiono. Taigi tai bus puiki galimybė prisistatyti ir apie save papasakoti itin plačiai. Laukiame iki 100 renginio svečių.

Taip pat dalyvaus Alytaus miesto, Alytaus rajono, Lazdijų rajono savivaldybių administracijos atstovai, verslo skyrių atstovai, kurie papasakos apie investavimo ir verslo stiprinimo iniciatyvas savo savivaldybėse.

Išskirtinėje parodų erdvėje, gros gyva muzika, bus vaišinamasi – viskas tam, kad būtų sukurta jauki erdvė bendravimui, ryšių plėtojimui, nes kiekvienas sėkmingas santykis versle prasideda nuo pasitikėjimo ir rekomendacijos.

Renginio programa vyks pagal BNI verslo klubų susitikimų dienotvarkę – t.y. kiekvienas atvykęs turės galimybę per 30 sekundžių prisistatyti ir papasakoti apie savo atstovaujamą verslą, taip pat pagarsinti, kokių kontaktų ieško, o gal pasidalinti rekomendacijomis. Laimi besidalinantys! Prisistatymai itin palengvins atrasti ieškomus kontaktus, ar verslo sritis, o vėliau individualiai pratęsti bendravimą, keistis kontaktais ir planuoti kitus susitikimus.

Apie BNI

BNI Lietuvoje veikia nuo 2014 m., šiuo metu BNI bendruomenę Lietuvoje sudaro daugiau negu 1100 narių, o pasaulyje narių yra daugiau negu trys šimtai tūkstančių. Visus BNI klubus vienija bendra misija – padėti patikimam verslui augti, o kartu burti bendradarbiaujančias organizacijas. BNI narystė suteikia prieigą prie unikalių verslo plėtros mokymų, leidžia išplėtoti verslo ryšių tinklą ir keistis rekomendacijomis tiek Lietuvoje, tiek ir visame pasaulyje.

Dalyvavimo sąlygos:

Renginio kaina – 30 Eur.

Renginio organizatorių pastangos – suburta tinklaveikla (virš 100 dalyvių), jauki aplinka, informacija, galimybė konsultuotis su savivaldų atstovais, muzika, vaišės, pažintys, savęs pristatymas.

Būtina registruotis! Maloniai prašome registruotis e.paštu: alytisbni@gmail.com

Laiške nurodykite savo vardą, pavardę, kontaktinį telefono numerį ir atstovaujamą verslą.

Jeigu turite klausimų – telefonas pasiteiravimui: +37061577669

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: