Dainavos žodis

Alytuje verslo ryšius mezgė Dzūkijos krašto verslininkai: reikia tiesti tiltus

Trečiadienį Alytaus audiovizualinių menų centre vyko šventinė popietė – verslo ryšių klubas „BNI Alytis“ pakvietė susitikti Pietų Lietuvos regiono verslų atstovus. Iniciatyva pavyko – susirinko per 100 verslo, savivaldos atstovų ne tik iš Dzūkijos, bet ir Vilniaus, Marijampolės, Kalvarijos ar net Šiaulių.

Toks renginys – unikalus ne tik Alytuje, bet ir visoje Lietuvoje. Įvairiuose miestuose veikiantis klubas BNI verslo kontaktų forumus dažniausiai rengia tarp klubo narių, o „BNI Alytis“ pakvietė prisistatyti verslus, kurie dar nėra nariai.

„Šio renginio esmė buvo statyti tiltus ir plėsti ryšius. Smagu, kad tai mums sėkmingai pavyko – visi labai džiaugėsi, kad užmezgė kontaktų, įvyko naujų pažinčių“, – šypsosi „BNI Alytis“ prezidentė Inga Stanevičienė.

Renginyje dalyvavo ir Alytaus miesto, Alytaus rajono ir Lazdijų rajono merai.

„Sveika konkurencija yra labai gerai, tačiau kartais pasigendu tikro ir nuoširdaus noro statyti tiltus. Ne kovoti, ne pasirodyti, o vienytis ir bendradarbiauti. Todėl dėkoju „BNI Alytis“ už šią iniciatyvą“, – scenoje kalbėjo Alytaus rajono merė Rasa Vitkauskienė, kuri kartu su komanda pristatė verslo plėtros galimybes Alytaus rajone.

Apie tai, kaip būtų galima bendradarbiauti, kuo galėtų padėti savivalda, kokios miesto stiprybės kalbėjo ir renginio partnerio, Alytaus miesto savivaldybės, meras Nerijus Cesiulis bei jo patarėjas Saulius Ivoška.

Ausma Miškinienė ir jos komanda ne tik pasveikino susirinkusiuosius, bet ir pasidžiaugė puikia galimybe augti, plėsti kontaktų ratą, kurį kvietė investuoti į Lazdijų kraštą.

Vėliau prisistatymus tęsė renginio dalyviai – pagal BNI verslo klubų tradiciją kiekvienas jų turėjo galimybę per 30 sekundžių trumpai prisistatyti ir papasakoti apie savo atstovaujamą verslą bei pagarsinti, kokių kontaktų ieško, o gal pasidalinti rekomendacijomis.

Su kavos ir arbatos puodeliais salėje sukosi ne tik didžiulių verslų vadovai, bet ir turizmo atstovai, elektroninių parduotuvių savininkai, programinės įrangos kūrėjai, statybos ekspertai bei daugybės kitų sričių lyderių.

Po oficialių prisistatymų skambant alytiškės Eglės Malinauskienės ir grupės „White Rose Band“ dainoms verslo atstovai užsiėmė svarbiausiu šio renginio tikslu – tinklaveika. Neformalios pažintys, vienų kitiems skambančios rekomendacijos pasibaigusios gausiais vizitinių kortelių apsimainymais tapo šios popietės sėkmės įrodymu.

„BNI Alytis“ atstovai jau dabar teigia – tai tikrai ne paskutinis toks renginys. Dar renginio metu kilo bendra idėja su Druskininkų verslininkais užmegzti glaudesnius ryšius – skiria tiek nedaug kilometrų, bet tiltai su kurorto verslais vis dar nenutiesti.

BNI Lietuvoje veikia nuo 2014 m., šiuo metu BNI bendruomenę Lietuvoje sudaro daugiau negu 1100 narių, o pasaulyje narių yra daugiau negu trys šimtai tūkstančių.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: